Коментари

Невидливи Вежби


Тоа се вежби за кои е потребно исклучување на сетилниот апарат. Ова се изведува со многу умешност бидејќи апаратот никогаш не сака да биде исклучен.
Се седнува во празна соба и со едно нурнување во внатрешноста се стивнува бучавата на умот. Потоа, со просто движење на здивот кое што не зафаќа простор во времето, се разрешуваат сите потиснати конфликти од детството.
Целта на вежбите е постигнување рамнотежа која што од постоењето прави престол на кој удобно се заседнува тивката среќа, осудувајќи ги на неуспех сите обиди за преврат.

Related posts
Коментари

За епископијата на Свети Климент

Коментари

Свети Климент Охридски или Велички(Белички)?

Коментари

Сложно Свети Николе! (четврти дел)

Newsletter
Sign up for our Newsletter
No spam, notifications only about new products, updates and freebies.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *