Вести

Продукција Аристон ексклузивно на Телевизија Сонце Илинден 2021

Од понеделник, 2 август, Илинден, на програмата на телевизија Сонце секој ден ќе имате можност да гледате содржини создадени од продукцијата Аристон.

Понеделник, 2 август

11:00 Илинденска програма со Ансамбл Македонија

Овчеполско оро

Една поинаква приказна

Најава за Возот кој никогаш не пристигна

Концерт на Ансамбл Македонија

14:10

Kanda Podcast интервју со Вангел Божиноски

Вторник, 3 август

19:10 Кратки документарни филмови на Продукција Аристон

Кратово – краток документарен филм

Градиштето кај село Кнежје – археолошки локалитет Билазора

Програмата за среда, четврток и петок ќе биде објавена во следните денови, а терминот е 19:30. Во сабота терминот на Телевизија Сонце за Продукција Аристон е од 18:20, а во недела од 15:40 часот.

Никола Ристевски и Дуле Јанев од Продукција Аристон

Продукција Аристон на YouTube (click)

Продукција Аристон на FB (click)

Newsletter
Sign up for our Newsletter
No spam, notifications only about new products, updates and freebies.