ВидеоизборПревземено

Што се случува под скопското Кале?

Парите од американските даноци се користат за обоени квази револуции ширум светот. Случувањата во Македонија во емисијата на Рон Пол се опишуваат како пропаганда поддржана од невладините организации кои што ги спонзорира Сорос (види – лажниот месија Ѓорѓи Шварц – Џорџ Сорос). Рон Пол  се залага за комплетно слободен пазар и враќање на САД кон вредностите на нејзините основачи. Тоа значи слободен пазар со сите земји во светот, но сојуз со никого. Негов идеал е раниот капитализам, од декларацијата на САД, сè до Првата светска војна, кога САД од обична прерија прераснала во најголема светска сила. Поранешниот американски конгресмен Рон Пол е строго против мешање на САД во внатрешните работи на било која земја.

Руската амбасада во Скопје се наоѓа во куќа на улицата Пиринска, а амбасадата на САД на Кале, и сеуште македонската јавност нема точна информација колку длабоко под скопското Кале влегле Американците, и дали освен подземни спратови имаат и тунели…
Погледнете го видеото:

Related posts
изборПревземено

Од Цар Филип до Александар Велики

изборПревземено

Германците и Александар Македонски

изборПревземено

Русите и Александар Македонски

Newsletter
Sign up for our Newsletter
No spam, notifications only about new products, updates and freebies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.