ВидеоПревземено

"Должни како Грција" (видео)

Како што веќе сите знаеме, Европа нема избор во справување со банкротот на нашиот јужен сосед, па мора да ги толерира грчките обиди за раздолжување. Граѓаните на европските земји се револтирани од трпението кое Европската Унија го покажува во однос на финансиската состојба на Грција. Странските медиуми веќе се потсмеваат на грчките политичари, нивните неумешни обиди за хумор, начинот на кој се однесуваат на прес конференции, како и сериозноста со која пристапуваат кон огромниот проблем во нивната земја.


 
 

Related posts
изборПревземено

Од Цар Филип до Александар Велики

изборПревземено

Германците и Александар Македонски

изборПревземено

Русите и Александар Македонски

Newsletter
Sign up for our Newsletter
No spam, notifications only about new products, updates and freebies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.