Македонска музика

Анастасија – концерт

Анастасија 17 март 2000 година во Сала 1 на Националниот дворец на културата во Софија во рамките на “Софија мјузик филм фест 2000”. Членови: Златко Ориѓански (гитара, мандолина, кавал, придружен вокал), Горан Трајкоски (водечки вокал, клавијатури, г

ајда, кавал) и Зоран Спасовски (тапани, ударни инструменти, клавијатури, придружен вокал)
 

 

Related posts
Македонска музикаОд книгите

Трубадурската учтива љубов

ВидеоизборМакедонска музика

Мизар - ѕвезда на надежта

Македонска музика

И ние сме деца на Македонија

Newsletter
Sign up for our Newsletter
No spam, notifications only about new products, updates and freebies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.