изборПревземено

Македонците во Библијата

И додека Американците патриотски ја пеат својата химна “Бог да ја благослови Америка” се прашуваме: дали ние во Македонија  треба да пееме слична песна? Сметам дека нема потреба, бидејќи Бог веќе ја благословил Македонија, само треба да го исползуваме тоа! Ќе умееме ли?
Македонците во Библијата – авторски текст на Денис Тенев од 2005та година.

Related posts
изборПревземено

Од Цар Филип до Александар Велики

изборПревземено

Германците и Александар Македонски

изборПревземено

Русите и Александар Македонски

Newsletter
Sign up for our Newsletter
No spam, notifications only about new products, updates and freebies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.