е-книги

Македонскиот јазол

 Врз база на необјавени документи од политичкиот архив на Министерството за надворешни работи на Република Германија за темата „Балкански сојуз“, авторот Ханс-Лотар Штепан го докажува постоењето на засебен македонски народ, не на еден бугарско-македонски, не на грчко-македонски, не на српско-македонски народ и не на албанско-македонски, туку на засебен македонски народ, пишува во книгата „Македонскиот јазол“.

Автор на ова значајно дело е првиот германски амбасадор во Македонија, а ја објави скопското книгоиздателство „Аз-буки“.
претходно: Дали е за чудење што Македонците развојот на настаните го гледаат како закана и сакаат да имаат повеќе деца, само за да не бидат потиснати од едно растечко малцинство во својата сопствена држава?
 
Македонскиот Јазол

Related posts
е-книгиОд книгите

Може ли општата волја да се мами?

е-книги

Средновековна Македонија (е-книга)

е-книгиОд книгите

Никола Тесла - Моите изуми

Newsletter
Sign up for our Newsletter
No spam, notifications only about new products, updates and freebies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.