Видео

Документарецот што ја шокираше Грција

Овој документарен филм ја раскажува вистината за создавањето на Грчката држава во 19от век. Лажни факти, избришани податоци, манипулација со древното наследство, влијанието на Германија, улогата на Православната Црква се само дел од машинеријата за создавањето на “најдревната нација на светот”. Емитуван од грчата телевизија TV SKAI, достапен со превод на англиски.

 

Related posts
Видеоизбор

Прислушкуваш, а?

ВидеоизборМакедонска музика

Мизар - ѕвезда на надежта

Видеоизбор

Марширање кон Сион (видео)

Newsletter
Sign up for our Newsletter
No spam, notifications only about new products, updates and freebies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.