Македонска музикаПревземено

Д.Н.О. – Борба

– Токму кога конечно поверувавме дека пуританските тоталитаристички стеги попуштија и дека пазачите на моралот отупеа после гледање на нашиот парламент и илјадниците поп спотови во кои јавно и бесрамно се манифестираа блудничење, инцест, педофилија и недомаќинлук, ете ти беља. Дали ова ситуација треба да се нарече апсурдна поради одлуката на раководителите на истите оние телевизии кои имаат разголени водителки, селски фолк емисии, настрани и насилни вести… да го забрани и овој досега невиден спот за наши услови. Тоа треба да го одлучи јавноста.”, се вели во соопштението од “Литиум рекордс”, а продуцентот одби дополнителен коментар. 
извор: Вест
видео: Александар Станкоски
 

 

Related posts
изборПревземено

Од Цар Филип до Александар Велики

изборПревземено

Германците и Александар Македонски

изборПревземено

Русите и Александар Македонски

Newsletter
Sign up for our Newsletter
No spam, notifications only about new products, updates and freebies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.