Од книгите

Благослов

Благословот значи трансфер на силите. Да благословиш, значи да осветиш, да направиш нешто да биде свето со помош на зборови, т.е. да го доближиш до светото, кое го сочинува највисокиот облик на космичка енергија!
 

Related posts
Од книгите

Мајката на Александар Македонски

Од книгите

Средбата на Филип и Олимпија

Од книгитеПревземено

Говорот на Александар Македонски пред македонската фаланга

Newsletter
Sign up for our Newsletter
No spam, notifications only about new products, updates and freebies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.