Македонија

За Овчеполските работи – прва епизода БОГОСЛОВЕЦ

За Овчеполските работи со м-р Никола Ристевски. Разговор со Ангел Златев, пензиониран наставник по географија и историја.

https://youtu.be/xObVzjme-RM

Newsletter
Sign up for our Newsletter
No spam, notifications only about new products, updates and freebies.