Видеа

Овчеполската убавина послужи како инспирација за новиот видео запис на Гуру Харе

На полноќ премиерно беше пуштен новиот видео запис на Гуру Харе за песната „Реприза“. Спотот е снимен во околината на Свети Николе и освен промоција на убавата песна од Игор Атанасовски, ги промовира и убавините на Овчеполскиот регион.

Музика, текст, аранжман, гитара и вокал: Игор Атанасоски – Харe Клавијатури: Дамир Имери
Бас: Трајко Симоновски – Таци
Придружни вокали: Сара Пројковска
Снимено и миксано во: Студио Тралала – Скопје
Продуцент: Мите Димовски
Видео
Режија и директор на фотографија: Кристијан Теодоров
Монтажа: Горан Симјаноски
Дрон оператор и прв асистент на камера: Дуле Јанев – Foto Kiss Локациски менаџер и логистика: Никола Александров Ристевски – Продукција Аристон

Newsletter
Sign up for our Newsletter
No spam, notifications only about new products, updates and freebies.