Превземено

Егзорцизам – како се истеруваат духови


По превземениот напис од Паноптикум и извадокот од една енциклопедија на суеверија, ви презентираме нешто што е троа чудно и сепак поврзано со проѕевањето.
Американската телевизија ABC News информира за случувањата во една црква во New York. Таму, локалниот пастор врши егзорцизам и истерува демони преку проѕевање, прдење, плунка итн… Ќе се воздржиме од коментар. Видеото тука:

Expelling Demons Through Yawns, Burps, Mucus, Saliva & Barf At N.Y. Church

 

Related posts
изборПревземено

Од Цар Филип до Александар Велики

изборПревземено

Германците и Александар Македонски

изборПревземено

Русите и Александар Македонски

Newsletter
Sign up for our Newsletter
No spam, notifications only about new products, updates and freebies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.