Коментари

Естетика и политика


 

Денес во нашето општество (а и воопшто) се води расправа помеѓу естетските преференци на левицата и десницата. Во Европа тоа е веќе век ипол стара расправа, но во маргиналните, колонијални простори…

 


од
Епифанија и Епигонија
Експертиза-д 2011

Related posts
Коментари

За епископијата на Свети Климент

Коментари

Свети Климент Охридски или Велички(Белички)?

Коментари

Сложно Свети Николе! (четврти дел)

Newsletter
Sign up for our Newsletter
No spam, notifications only about new products, updates and freebies.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *