Градиштето кај селото Кнежје и археолошкиот локалитет „Билазора“ во документарен филм

Градиштето кај селото Кнежје – археолошки локалитет „Билазора“ краток документарен филм поддржан од Општина Свети Николе снимен со дозвола од Управата за заштита на културното наследство Музичка позадина: Драган Ѓаконовски – Шпато – „Ехо од далечното минато“ & „Поздрав до оркестарот“ Во видеото се употребени неколку кратки инсерти од стари документарни филмови на РТС Скопје […]