Сложно Свети Николе! (четврти дел)

претходно: Сложно Свети Николе! (прв дел) Сложно Свети Николе! (втор дел) Сложно Свети Николе! (трет дел) Здраво живо, почитувани читатели на ovcepole.mk. Ви благодариме за интересот за оваа интернет страница и се надеваме дека непожелната ситуација во која што се наоѓаме сите ќе заврши во догледно време, па ќе можеме да продолжиме со претставувањето и […]

Сложно Свети Николе! (трет дел)

претходно: Сложно Свети Николе! (прв дел) Сложно Свети Николе! (втор дел) Активностите на редакцијата на OVCEPOLE.MK продолжуваат. Во изминатиот период нашата редакција контактираше повеќе Светиниколчани со цел организирање на помош и поддршка за медицинскиот персонал и населението. Како што бевте информирани во претходните текстови, до сега беа однесени маски и ракавици кај многу пензионери во […]